Interlink.ro

6 motive pentru care trebuie sa folosesti spirulina

December 15, 2016 | Author: | Posted in Sanatate

6 motive pentru care trebuie sa folosesti spirulina
In timp ce este posibil sa fi vazut doar acest ingredient doar in bauturi organice, shake-uri si  suplimente naturale, beneficiile spirulinei sunt atat de uimitoare incat luate pe o baza de zi cu zi acestea ar putea restaura si revitaliza sanatatea ta!

Spirulina include, de asemenea, unele beneficii de sanatate destul de uimitoare pentru persoanele care o consuma in mod regulat.

Super-bogata in vitamine. Spirulina este bogata in vitaminele A, B1, B2, B6, E si K. Vitamina A este foarte importanta aici, deoarece a fost corelata in mod specific cu durata de viata mai lunga.

Pierderea in greutate. Deficitul de nutrienti este in mod tipic cauza numarul 1 de supraalimentare. Corpul are nevoie substante nutritive, cum ar fi zinc, magneziu, si acizi grasi esentiali (toate gasite in spirulina). Prin consumul de alimente plin de nutrienti, cum ar fi spirulina, ii dai corpului tau materiile prime de care are nevoie pentru a te mentine sanatos si pentru a ajuta la mentinerea apetitului sub control.

arsis.ro

Anti-cancer, precum si anti-imbatranire.
Numeroase studii au descoperit ca spirulina face ca celulele anti-cancer (NK) sa devna mai eficiente in distrugerea celulelor canceroase. Intr-un studiu din SUA, extractele de spirulina au fost gasite pentru a reduce celulele canceroase orale.

Spirulina este incredibil de bogata in antioxidanti care protejeaza impotriva deteriorarii ADN-ului si imbatranirea prematura a celulelor.

Reduce colesterolul
Spirulina s-a  dovedit, de asemenea, benefica pentru a preveni ateroscleroza si a reduce nivelurile crescute ale colesterolului din sange.

expertcompany.ro

Cresterea energiei
Cand te uiti la compoziția chimica a spirulinei, nu e de mirare ca persoanele care consuma in mod regulat au o abundenta de energie.

Ajuta probleme legate de sinus
Spirulina ajuta si la probleme legate de rinita alergica, ea este benefica organismului prin reducerea inflamatiei care ii face pe oameni sa aiba probleme ale sinusurilor. Spirulina este eficienta la reducerea mancarimilor, secretiilor nazale, congestie nazala si stranutul.

O poti procura simplu si rapid de pe Biosano.ro, aici o gasesti in diferite variante: tablete, pulbere etc. Se poate folosi in sucuri naturale sau shake-uri nutritive, perfect pentru a le consuma oriunde.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 187 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.